Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Biblioteca Digitală USARB
Search
Search:
All of DSpace
ŞTIINŢE APLICATE
Agricultură
Desen tehnic
Informatică
Medicină
Tehnică.Tehnologie
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 21-30 of 44 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
2
3
4
5
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2023
Curriculum la unitatea de curs Tehnologia produselor alimentare V : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională : 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului cu frecvenţă
Rumeus, Iurie
;
Ceşko, Tatiana
2024
Curriculum la unitatea de curs Bazele nutriţiei : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională : 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţă
Paladi, Daniela
;
Curicheru, Galina
2023
Curriculum la unitatea de curs Tehnologia morăritului (Tehnologia preparării făinurilor de panificație) : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: ‒ 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: ‒ 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: ‒ 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului ‒ învăţământ cu frecvenţă
Talpă, Serghei
2023
Curriculum la unitatea de curs Tehnologii alimentare : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţă
Talpă, Serghei
;
Ceşko, Tatiana
2023
Curriculum la unitatea de curs Ştiinţa despre alimente : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţă
Talpă, Serghei
2023
Curriculum la unitatea de curs Tehnologia produselor alimentare II (Tehnologia prelucrării cerealelor în făină) : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: ‒ 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: ‒ 0721Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: ‒ 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului ‒ învăţământ cu frecvenţă
Talpă, Serghei
2023
Curriculum la unitatea de curs Tehnologii generale în industria fermentării 1: Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţă
Pereteatcu, Pavel
;
Talpă, Serghei
2023
Curriculum la unitatea de curs Microbiologia produselor alimentare : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţă
Talpă, Serghei
2023
Curriculum la unitatea de curs Refrigerarea și congelarea produselor alimentare : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţă
Talpă, Serghei
2022
Curriculum la unitatea de curs Proiectarea întreprinderilor de ramură : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Domeniul general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare şi prelucrare : Specialitatea: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de învăţământ: cu frecvenţă
Talpă, Serghei
Discover
Author
14
Talpă, Serghei
8
Popov, Lidia
6
Beşliu, Vitalie
6
Ceşko, Tatiana
6
Pînzaru, Natalia
5
Gorea, Adela
5
Ţicău, Vitalie
4
Moglan, Diana
4
Skutniţki, Olesea
2
Cabac, Valeriu
.
next >
Subject
3
Desen tehnic
3
Sisteme de operare
3
Tehnologii informaţionale
2
Construcţie de maşini
2
Informatică
2
Procedee de răcire
2
Programare
2
Proiectare asistată de calculator
2
Proprietăţile materialelor
2
Resurse digitale
.
next >
Date issued
21
2023
11
2021
9
2022
3
2024
Has File(s)
44
true