Please use this identifier to cite or link to this item: http://tinread.usarb.md:8888/jspui/handle/123456789/1565
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.date.accessioned2022-04-18T08:42:37Z-
dc.date.available2022-04-18T08:42:37Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationManualul programului de studiu 721.2 Tehnologia produselor alimentare – nivelul 6 ISCED : Domeniul general de studiu 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Domeniul de formare profesională : 0721 Procesarea alimentelor : Forma de organizare a învățământului: învățământ cu frecvență : Numărul total de credite 240 ECTS / Univ. de Stat "Alecu Russo" din Bălţi, Fac. de Ştiinţe Reale, Econ. și ale Mediului, Catedra de științe fizice și inginerești. – Bălţi : [s. n.], 2022. – 223 p. : tab. – Bibliogr. la sfîrșitul fișelor.ro
dc.identifier.urihttp://tinread.usarb.md:8888/jspui/handle/123456789/1565-
dc.language.isororo
dc.publisherUSARBro
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectTehnologia produselor alimentarero
dc.subjectFișe ale unităților de cursro
dc.titleManualul programului de studiu 721.2 Tehnologia produselor alimentare – nivelul 6 ISCED : Domeniul general de studiu 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Domeniul de formare profesională : 0721 Procesarea alimentelor : Forma de organizare a învățământului: învățământ cu frecvență : Numărul total de credite 240 ECTSro
dc.typeOtheren
Appears in Collections:Licență

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tehn_prod_alimentare.pdf5,72 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons